Het 1e Franstalige coachingscongres met als thema "Synergie en transformaties – Nieuwe leiders in actie en ethiek" vindt plaats op 15 en 16 maart 2024 in Frankrijk in Lille. Dit congres is gericht op coaching- en zakelijke professionals die nieuwe methoden en strategieën willen ontdekken om hun leiderschap te ontwikkelen en hun vermogen om positieve en duurzame transformaties in hun professionele omgeving te stimuleren.

Het congres zal internationale experts op het gebied van coaching en leiderschap in de schijnwerpers zetten, die enkele uren training zullen aanbieden, bestaande uit workshops en conferenties. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om hun programma aan te passen (tot ongeveer 22 uitgegeven CCEU's) door de sessies te kiezen die het beste aansluiten bij hun professionele behoeften. Gedurende het congres zullen ervaringsgerichte animaties worden aangeboden aan deelnemers die in vivo de transformaties en synergieën tussen collega's willen testen.

Het hoofdthema "Synergie en Transformaties – Nieuwe Leiders in Actie en Ethiek" verkent de nieuwste trends op het gebied van leiderschap en coaching, met een focus op synergie tussen individuen en teams, evenals het vermogen om positieve en innovatieve transformaties in organisaties te stimuleren. Gastsprekers zullen hun expertise en ervaring op het gebied van coaching en leiderschap delen om deelnemers te helpen de inspirerende nieuwe leiders van morgen te worden.

Het 1e Franstalige Coaching Congres is de perfecte gelegenheid voor business professionals en coaches om bij te praten over de nieuwste trends op het gebied van leiderschap en coaching en om andere professionals in hun sector te ontmoeten om ervaringen en best practices uit te wisselen.

Anne-Françoise Peigneux en Philippe Depaepe nemen deel.